Software

De technische software specialisten van Sioux ondersteunen unieke technologische ontwikkelingen bij toonaangevende organisaties, en een breed scala aan bedrijven en researchinstituten op het gebied van technische automatisering en software voor technisch- wetenschappelijke systemen. 

Sioux kan professionals detacheren op (klant)locatie, maar ook volledige verantwoordelijkheid nemen voor de technische software ontwikkeling voor uw product of systeem en deze op eigen locatie als project uitvoeren.

Kerncompetenties

(Embedded) besturingssystemen, C/C++/C#/Java, Python, RTOS, Linux (kernel/user space), Windows (CE), .Net, UML, Agile/Scrum , Prince2, ISO9001, CMMi, Wifi, xDSL, VOIP, DVB, TCP/IP , CAN, MOST, AUTOSAR, SIL, Mechatronics/Optics/Electronics, OPC, SECS-GEM.

Markten

               

Contact Herentals

Sioux Embedded Systems N.V.
Welvaartstraat 14-1, bus 5
B-2200 Herentals
België

T +32 14 84 87 18
E embeddedsystems@sioux.be
BTW BE 0470.946.282

Contact Gent

Sioux Embedded Systems N.V.
Rijvisschestraat 124
B-9052 Zwijnaarde (Gent)   
België

T +32 14 84 87 18
E embeddedsystems@sioux.be
BTW BE 0470.946.282

Werken bij Sioux

Werken bij Sioux betekent iedere dag samen met slimme en leuke collega’s bouwen aan hightech oplossingen die het verschil maken. Als softwaretalent werk je bij ons aan de ontwikkeling van complexe producten, vaak op de grens van de technologische mogelijkheden.

Sioux biedt je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier uit te voeren. Hiervoor is een ruim ontwikkelbudget en persoonlijke coaching beschikbaar. Zo kun je zelf richting geven aan je toekomst.

Openstaande vacatures

Wij zijn continu op zoek naar talent. Neem een kijkje op onze werkenbij-website voor de openstaande vacatures.

 Ga naar Werken Bij