Professional equipment manufacturing

De Nederlandse en Belgische innovatieve Professional Equipment Manufacturing-industrie, waarvan het grootste deel is geconcentreerd rondom de regio Eindhoven (Brainport) en Leuven-Aken, excelleren in het ontwikkelen én maken van ’s werelds meest geavanceerde machines. Deze hightech equipment is wereldwijd uniek. 

Embedded systemen vormen de kern van de functionaliteit en intelligentie in bijna alle hightech apparatuur. Als zodanig, spelen embedded systemen een belangrijke rol in de samenleving, zij het meestal in een onzichtbare manier. 

Sioux is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van de meest geavanceerde mechanica, elektronica, software, fysica, optica en mathematica voor machines die op de nanometer nauwkeurig werken. Een nauwkeurigheid die cruciaal is binnen o.a. de semicon en image & printing industrie. Sioux is in staat de internationale markt te bedienen van high-mix, low-volume, high-complexity (deel)systemen. Voor Professional Equipement Manufacturers die hun concepten willen uitwerken in complete machines of submodules.