Sioux wil kinderen enthousiast maken voor techniek met de Great Ball Contraption

De Sioux Hot-or-Not: The Next Generation workshop is dé manier om het technisch talent van de volgende generatie aan te wakkeren en te doen groeien. Deze keer staat de technische workshop volledig in het teken van samen bouwen en samenwerken.

Great Ball Contraption
Op veler verzoek staat dit jaar de Great Ball Contraption centraal tijdens deze Sioux Hot-or-Not: The Next Generation. De kinderen gaan tijdens de workshop ervaren hoe ze in projectgroepen de welbekende knikkerbaan kunnen samenstellen. Iedere groep werkt aan een eigen module die uiteindelijk samen worden gevoegd tot een groot parcours.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar tot ongeveer 14 jaar oud. Iedere leeftijd gaat met een passende, uitdagende opdracht aan de slag. Er zijn deskundige begeleiders vanuit Sioux aanwezig die de deelnemers begeleiden tijdens deze workshop.

Projectmatig werken
Naast een leuke technische uitdaging staat ook het samenwerken in projectteams centraal en zullen de kinderen ervaren hoe het is om in een team te werken. En hoe belangrijk het is om te planmatig te werken. Met als einddoel: alle losse onderdelen samen als één geheel te laten werken.

In de herfstvakantie: op 15 oktober
Deze gratis techniekworkshop vindt op dinsdag 15 oktober bij Sioux in Eindhoven plaats.

Voor de ouders / verzorgers die willen blijven wachten is er een lees- / werkhoek ingericht. Daarnaast bieden wij de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Sioux Assembly waar we hightechsystemen integreren. Ten slotte kun je een poging wagen de wereld te redden in onze innovatieve Sioux Escape room.
Location
Sioux 
Esp 101 in Eindhoven

Datum
Dinsdag 15 oktober 

Tijd
Groep 1: 9:30 – 12:30 uur
Groep 2: 14:00 – 17:00 uur

Inschrijven