Gegevens

Naam contactpersoon *
E-mail contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon *
Bedrijfsnaam/functie/relatie contactpersoon *

Wie wil je inschrijven voor de workshop?

Jouw eigen kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom.

Naam eerste kind *
Leeftijd eerste kind *
Naam tweede kind
Leeftijd tweede kind
Naam derde kind
Leeftijd derde kind
Naam vierde kind
Leeftijd vierde kind

Mijn kind(eren) zouden op deze mogelijke tijden en plaats kunnen deelnemen *

Er is nog slechts beperkt plaats in de workshops. Je kunt je nog aanmelden, maar vol = vol. Let op: je bent pas definitief ingeschreven nadat je van ons de definitieve bevestiging hebt ontvangen.Wil je meehelpen op de dag zelf?

Veel van de jonge kinderen hebben nog geen of weinig ervaring met Lego Technic. We zoeken daarom een aantal ouders die de kinderen willen ondersteunen tijdens de workshop. Bij meer aanbod dan nodig wordt er geloot.Zijn er nog allergieën waar we rekening mee moeten houden?
Opmerkingen
Wil je gebruik maken van de gelegenheid om te blijven wachten? *


Sioux gaat zeer zorgvuldig en vertrouwelijk met haar relaties om. We nodigen je graag uit voor volgende Hot-or-Not The Next Generation sessies. Maar niet als iemand dat niet wilt.*


Er worden tijdens het event foto's gemaakt en ter impressie van het evenement gedeeld. Heb je hier moeite mee? Geef dit even aan bij aankomst.

Let op!

De "Verstuur" knop werkt alleen als alle verplichte velden zijn ingevuld. Mocht dat niet het geval zijn, dan wordt dit getoond bij het (de) betreffende veld(en). Dit kan zich ook buiten het zichtbare deel van het scherm bevinden. De verplichte velden zijn aangemerkt met een *.

Inschrijven voor de Hot-or-Not The Next Generation. Klik hier om terug te gaan naar de informatie pagina.