Sioux zet koers naar Mijdrecht

14 december 17

Opening nieuwe Randstad-locaties onderstrepen groei van Sioux. Na de opening van het nieuwe kantoor in Delft in oktober, opent de hightech dienstverlener enkele maanden later een tweede nieuw kantoor in de Randstad, aan de Communicatieweg 5 in Mijdrecht. Hier heeft Sioux alle ruimte om verder door te groeien.

Lees meer

Kulicke & Soffa en Sioux ontwikkelen nieuwe wafer feeder

13 december 17

R&D manager Robbert van Leijsen van Kulicke & Soffa (K&S) en manager projects Jarno Lathouwers van Sioux CCM laten er geen misverstand over bestaan. De ontwikkeling van de nieuwe wafer feeder van K&S vergde een intensief samenspel van hun beste mensen; commitment en engineering op het hoogste niveau. ‘Dit soort kunststukjes zijn alleen mogelijk als je als één team opereert.’

Lees meer

Wiskundehuis Sioux LIME viert 10-jarig bestaan

30 november 17

Wiskundig ingenieursbureau Sioux LIME, onderdeel van de Sioux Group, viert haar 10-jarig jubileum.

Lees meer

Ontmoet Sioux op de Precisiebeurs

07 november 17

Ontmoet Sioux op de Precisiebeurs op 15 & 16 november in Veldhoven op stand 104. Maak kennis met onze medewerkers en onze projecten en hoor hoe Sioux u kan helpen uw business te versnellen.

Lees meer

Sioux opent deuren kantoor in Delft

30 oktober 17

Sioux heeft op steenworp afstand van de Technische Universiteit Delft haar jongste vestiging op feestelijke wijze geopend. Met de toevoeging van het kantoor in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag kan Sioux zowel klanten als de arbeidsmarkt in deze regio beter van dienst zijn.

Lees meer

Sioux organiseert technische workshop robots maken voor kinderen

26 oktober 17

Technologiebedrijf Sioux heeft in de herfstvakantie een workshop georganiseerd voor kinderen vanaf 7 jaar. Sioux wil op deze manier de volgende generatie op jonge leeftijd al enthousiast maken voor techniek. Dit jaar hebben in totaal 128 kinderen deelgenomen aan de Hot-or-Not The Next Generation techniekworkshops op de locaties in Eindhoven en Vinkeveen. Onder begeleiding van ervaren Sioux engineers ging de jeugd aan de slag met het bouwen en programmeren van hun eigen robot. Dit gebeurde met Lego Boost, Lego Mindstorms en Lego Pneumatic.

Lees meer

White Papers: Lens ontwerp & Lens kwalificatie

23 oktober 17

Marnix Tas presenteerde op de DSPE Opticsweek in Aachen zijn white papers over lens ontwerp en lens kwalificatie.

Lees meer

Hot-or-Not The Next Generation

03 oktober 17

Sioux organiseert een Hot-or-Not The Next Generation voor kinderen op 18 en 25 oktober. Tijdens deze Smart Systems workshop zal de jeugd (leeftijd 7+) ervaren hoe ze met behulp van mechanica, elektronica en software een robot kunnen laten bewegen én slim en autonoom kunnen maken. Deze workshop is gratis en wordt in de herfstvakantie georganiseerd. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 4 oktober.

Lees meer

ISO 9001 en ISO 13485 certificering voor software, mechatronica en elektronica

28 september 17

Sioux is ISO 13485:2003 en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Deze ISO-keurmerken gelden voor de ontwikkeling en productie van software, elektronica en mechatronica.

Lees meer

Functioneel programmeren

26 september 17

De producten die we tegenwoordig ontwikkelen worden steeds complexer. Deze complexiteit ontstaat door de toenemende vraag naar nieuwe softwarefuncties, die in steeds kortere tijd geleverd moeten worden. We bereiken een absoluut niveau waarboven we geen software op een beheersbare, kosteneffectieve manier meer kunnen ontwikkelen. Nog meer software-ingenieurs aannemen om software te ontwikkelen is niet langer de oplossing. We bereiken de grenzen van wat mogelijk is.

Lees meer