Hot-or-Not The Next Generation

03 oktober 17

Sioux organiseert een Hot-or-Not The Next Generation voor kinderen op 18 en 25 oktober. Tijdens deze Smart Systems workshop zal de jeugd (leeftijd 7+) ervaren hoe ze met behulp van mechanica, elektronica en software een robot kunnen laten bewegen én slim en autonoom kunnen maken. Deze workshop is gratis en wordt in de herfstvakantie georganiseerd. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 4 oktober.

Lees meer

The future of software engineering

26 september 17

Technology continuously changes how humans interact. Just think of the invention of the wheel, roads, ships, the printing press and Instagram. All those innovations we made to our lives in the past few thousand years have led to more complex social structures and to an accelerated rate of even more technological innovations. And this vector through time is not stopping any time soon.

Lees meer

Carlo van de Weijer: 'Vooruitgang boek je aan de software-kant'

18 augustus 17

Carlo van de Weijer, directeur area smart mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven, over innovatie in de automotive markt in het Sioux Source Magazine 2017.

Lees meer

Sioux breidt uit naar Delft

07 augustus 17

Sioux opent een nieuwe vestiging in Delft, vlakbij de Technische Universiteit Delft. Met deze eerste vestiging in de Metropoolregio Rotterdam / Den Haag kan Sioux zowel klanten als de arbeidsmarkt in deze regio beter van dienst zijn.

Lees meer

Sioux haalt 17 miljoen binnen voor Europees Industry 4.0 project

28 juli 17

Het I-MECH consortium, geleid door Sioux, gaat een revolutionair eigen mechatronica platform ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om de ontwikkeltijd van mechatronica met 50% te verkorten.

Lees meer

Sioux verkoopt LumiByte aan Innosieve Diagnostics

28 juli 17

Sioux heeft de activiteiten en intellectuele eigendomsrechten van haar dochteronderneming LumiByte aan Innosieve Diagnostics verkocht.

Lees meer

Start-up Liteq naar volgende fase onder vleugels Kulicke & Soffa

28 juli 17

Kulicke & Soffa (K&S) heeft Liteq b.v. voor 100% overgenomen. Sioux is als investeerder van het eerste uur nauw betrokken geweest bij de overname. Sioux vervult daarnaast ook nog eens een sleutelrol als technologie- en productiepartner van de lithografie start-up. De overname door K&S biedt Liteq de marktkanalen en middelen om uit te groeien tot een commercieel succes.

Lees meer

Sioux traint engineers in het redden van levens

28 juli 17

Sioux Embedded Systems in Herentals geeft engineers training in het gebruik van een vol automatische AED en het geven van hartmassage. Sioux gaat hierin verder dan enkel het trainen van de technische skills. De opleiding vergroot de kans op overleving bij een hartstilstand aanzienlijk.

Lees meer

Sioux versterkt zich met adviseurs Maarten Steinbuch, Henk Tappel en Marc de Jong

28 juli 17

Technologiebedrijf Sioux heeft haar organisatie versterkt met een Raad van Commissarissen (RvC) met een rijke ervaring op het gebied van hightech en ondernemen. Deze raad zal de directie van Sioux bijstaan en adviseren op het gebied van strategie, innovatie en financiering. Op deze manier kan Sioux haar positie in de internationale markt verder waarborgen en versterken in het belang van haar opdrachtgevers en medewerkers.

Lees meer

Hans Duisters in programma Booming Brabant

28 juli 17

Sioux CEO Hans Duisters sprak bij Booming Brabant over de way of working van Sioux, de medewerkers centraal, kansrijke start-ups zoals Phenom-World, Liteq en MuTracx, het Brainport ecosysteem en meer...

Lees meer