Projecten

ASSEMBLÉON REMOTE SERVICE APPLICATION

Assembléon is een wereldwijde leverancier van Surface Mount Technology (SMT) Pick & Place oplossingen voor de elektronica-industrie. Het bedrijf heeft een installed base van enkele duizenden systemen in Azië, Europa en Amerika met in elke regio een eigen service center.  Remote service zorgt ervoor dat de machine vaak verbinding maakt en de status rapporteert aan Customer Support, die onmiddellijk actie kan nemen als er iets mis dreigt te gaan.

Lees meer

PHENOM REMOTE ASSISTANT

Phenom-World is de wereldwijde leverancier van de Phenom, een hoge resolutie desktopscanning electronen microscoop. Het bedrijf heeft een installed base van enkele honderden systemen wereldwijd. Het biedt service en reparaties onder garantie voor de installed baseover de hele wereld. 

Phenom-World Customer Support kan op afstand de belangrijkste prestatie-indicatoren in de tijd volgen, het uitvoeren van service test diagnostiek om het systeem te controleren, het wijzigen van de instellingen en zelfs het meekijken van de microscoop beelden om de kwaliteit te controleren en te zorgen voor deskundig advies.